Veilig betalen

Veilig betalen

Een veilige webshop herken je aan het SSL certificaat. Dit betekent dat je browser een beveiligde sessie start op gevoelige pagina's zoals bij het inloggen op je account of bij het
afrekenen van een bestelling. Je ziet dan het kenmerkende hangslotje bovenin je scherm en tevens het veilige https-adres. Sprookjessalon heeft natuurlijk dat veilige https-adres.

Dit houdt in dat onze site verschillende veiligheidschecks heeft doorstaan en dat we jou een veilige web-omgeving kunnen garanderen.

Betaalmogelijkheden
Het is belangrijk om te weten dat je niet rechtstreeks betaalt bij Sprookjessalon maar bij een gespecialiseerd bedrijf; een zogenaamd Payment Service Provider (PSP). Voor Sprookjessalon is dat Mollie. Dit houdt in dat zij de overeenkomsten, technische details en betalingen regelen voor elke betaalmethode. Mollie moet aan allerlei wettelijke eisen voldoen en staat onder toezicht van de Nederlandse Bank. Je laat je persoonlijke betaalinformatie zoals creditcard gegevens dan ook niet achter bij Sprookjessalon maar bij een organisatie die onder streng toezicht staat. Dit biedt jou zekerheid en veiligheid.

Als betaalmogelijkheden kun je voor Nederland en België kiezen uit verschillende online betaalmogelijkheden. Vooraf overschrijven per bank met Iban kan natuurlijk ook. Bij sommige betaalmethoden worden extra kosten in rekening gebracht. Dat zijn dezelfde kosten die aan ons door de bank worden berekend. Voor betaling met Ideal, Mr Cash en Overschrijven per bank worden geen extra kosten berekend.Voor achteraf betalen kun je via Mollie kiezen voor Klarna. Dan hoef je pas voor je bestelde producten te betalen nadat je deze hebt ontvangen. Je betaalt het hele bedrag binnen 14 dagen tenzij je met Klarna nadere afspraken hebt gemaakt zoals gespreid betalen.

Kosten van de betaalmethodes
Banken brengen voor het elektronisch betalen kosten in rekening. Voor België en Nederland hebben we een aantal betaalmogelijkheden die voor jou zonder extra kosten zijn en voor andere betaalmogelijkheden rekenen we de kosten door die de bank ons in rekening brengt.
Hieronder staat het overzicht van betaalmogelijkheden en kosten;
 
Bankoverschrijving Gratis
Ideal Gratis
Bancontact/Mr Cash Gratis
Sofortbanking Gratis
Giropay Gratis
Maestro 3,0%
MasterCard 3,0%
Visa 3,0%
American Express 3,0%
PayPal 3,5%
Klarna 4,5%