Retourneren of annuleren

Ik heb me bedacht/ retourneren

Dat kan! En uiteraard heb je het recht om je bestelling, zonder opgaaf van reden, binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling, alsnog te annuleren/herroepen (herroepingsrecht).
Heb je het artikel al ontvangen? Nadat je ons hebt bericht dat je het artikel liever wilt annuleren of herroepen dan heb je nog 14 dagen om het artikel weer terug te sturen. Het volledige aankoopbedrag- inclusief eventueel in rekening gebrachte verzendkosten -zullen we binnen 14 dagen terugbetalen. Tevens kun je gebruik maken van het retourformulier.  Sprookjessalon gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat jij, als klant, hebt gebruikt, tenzij je instemt met een andere methode. Terugbetaling is kosteloos.
B
estaat je bestelling uit meerdere artikelen en wordt slechts 1 artikel geretourneerd, dan worden de eventueel in rekening gebrachte verzendkosten niet vergoed.
Alleen de kosten van retourzending, van jouw huis naar het door ons opgegeven adres binnen Nederland, zijn voor jouw rekening.
Heb je gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, dan zal Sprookjessalon de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet vergoeden.

Ik wil gebruik maken van het herroepingsrecht en hoe verder

Voor het retourneren van een artikel hoef je geen reden op te geven, het mag uiteraard wel.
Wanneer je een artikel wilt terugsturen, heb je onze retourinstructies nodig.
Neem daarom eerst contact met ons op, via
info@sprookjessalon.nl of doe dat middels het formulier retouraanvraag. Je ontvangt dan van ons de retourinstructies.

Maak je gebruik van het herroepingsrecht, dan dien je het artikel te retourneren inclusief alle geleverde toebehoren en indien mogelijk in de originele staat -en verpakking. Het als dan door ons verschuldigde bedrag zal binnen 14 dagen na aanmelding van je retour teruggestort worden op de rekening die je gebruikt hebt bij je betaling, mits het product/artikel in goede staat is ontvangen. De kosten van de eventuele retourzending zijn voor jouw rekening.