KIdKraft Verstelbaar bureau en stoel 20306

289,95

Excl. BTW: €239,63

Excl. BTW:
€239,63
Model:
kidkraft-verstelbaar-bureau-en-stoel-20306
Levertijd:
2 - 3 werkdagen
Merk:
KidKraft
Omschrijving
Het KidKraft Grow Together™ Pocket Adjustable Deck en Chair past zich aan naarmate uw kind groeit, zodat u niet te vaak nieuwe meubels hoeft te kopen. Pas eenvoudig de hoogte van zowel het bureau als de stoel aan voor een comfortabelere leer-/werkhouding. Van schoolwerk tot knutselprojecten, deze moderne kindermeubelset kan kinderen helpen bij het studeren en creëren en ziet er geweldig uit in elke kamer van je huis. Het gestroomlijnde ontwerp is gemaakt van stevige houten materialen en bevat slimme canvas sling bags als opbergruimte. Een zak aan de achterkant van de stoel kan boeken of papier bevatten, terwijl twee vakken aan elke kant van het bureau schrijfgerei en kleine bureauaccessoires bij de hand houden. Er wordt zelfs een set van vijf magneten meegeleverd om belangrijke notities centraal te plaatsen. Een modern silhouet en neutrale tinten met leuke kleuraccenten maken dit een slimme toevoeging aan de slaapkamer, speelkamer, woonkamer of studeerkamer van een kind.
 
  • GROEIT MET KIND: Zowel de stoel als het bureau zijn verstelbaar in 3 verschillende hoogtes om bij uw opgroeiende kind te passen.
  • SLANKE OPSLAG: Twee vakken aan de achterkant van de stoel en bureaubakken voor eenvoudig opruimen en organiseren.
  • ONTWERPDETAILS: Moderne, strakke stijl past precies bij uw huis; neutrale kleuren die bij vrijwel elke stijl passen
  • MADE TO LAST: Gemaakt van hout voor duurzaamheid met afgeronde hoeken voor veiliger spelen en EZ Kraft Assembly™ voor minder bouwtijd en meer speeltijd
  • AFMETINGEN: Bureau kan worden aangepast aan de volgende hoogtes: 21,65 "(550 mm), 23,62" (600 mm) en 25,59 "(650 mm). Stoel kan worden aangepast aan de volgende hoogtes: 14,17" (360 mm), 16,14 "(410 mm) en 18,11" (460 mm) ).
Afbeeldingen (12)