retourneren / annuleren / herroepingsrecht

Zonder opgaaf van reden heeft u het recht binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling deze te annuleren/herroepen (herroepingsrecht). Nadat u Sprookjessalon daarvan in kennis heeft gesteld heeft u nog 14 dagen om het artikel retour te sturen. Het volledige aankoopbedrag inclusief eventueel in rekening gebrachte verzendkosten worden aan u terugbetaald (bestaat uw bestelling uit meerdere artikelen en wordt slechts 1 artikel geretourneerd dan worden de eventueel in rekening gebrachte verzendkosten niet vergoed). Alleen de kosten van retourzending, van uw huis naar het door ons opgegeven adres binnen Nederland, zijn voor uw rekening.

Wilt u gebruik maken van het herroepingsrecht dan moet het artikel met alle geleverde toebehoren en – zoveel als mogelijk – in de originele staat en verpakking worden geretourneerd.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht dient u contact met ons op te nemen via info@sprookjessalon.nl en het modelformulier voor herroeping op te sturen.
Het als dan door ons verschuldigde bedrag zal binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour teruggestort op de rekening waarvan uw betaald heeft mits het product/artikel in goede staat is ontvangen.


Een bestelling simpelweg retourneren kan natuurlijk ook. Daarvan worden we uiteraard graag vooraf geïnformeerd en ontvangt u van ons het adres (binnen Nederland) waarnaar het gestuurd moet worden. U kunt ons ook altijd vragen om een oplossing. Een mailtje naar info@sprookjessalon.nl met reden van retournering en ordernummer volstaat.
De kosten van de eventuele retourzending zijn voor uw rekening.